6- tåiga katter, Margarita och fiskpedikyr.

publicerat i Florida 2011;
Ännu en dag i paradiset får man väl lov att säga.  Tog en lite sovmorgon i de suveränt sköna sängarna bäddade med egyptisk bomull.....själv funderade jag mest på hur jag ska få med mig kudden hem.....den är fantastisk.....övriga familjemedlemmar ägnade sig mer åt att sova.
Därefter intog vi en mjölk-och flingorfrukost på rummet och drog sen iväg på en tur med Old Town Trolley Tours. En form av sightseeingtåg med fria på och avstigningar samt blandad kompott av guider. Först farbror Bubba, en korpulent herre som närmade sig 70 och hade både ett och två skämt som han använt ett par gånger....och sen Ms. Vee.....en storvuxen man med hästsvans, basröst, nagellack och läppstift......han var rolig.
Vi hoppade egentligen bara av på ett ställe, Hemingways hus.....mest för att det var häftigt med alla 6-tåiga katter....
En av 43 katter som härstammar från Hemingways 6-tåiga katt.
Precis när vi hoppat av kom regnet.....och som det regnade...det blev en liten lucka mellan regndropparna och då hoppade vi på nästa Trolley....å så började det igen.
Efter lite lunch och transport tillbaka till hotellet kom då äntligen solen och vi tog 20 snabba kliv över gatan och hoppade i.
Säkerligen en bra bit över 30 grader i vattnet men tyvärr lite mycket växter och gojs på botten så det krävdes att man hade ork att snorkla ut en bit eller att man tyckte att det var ok att låta småfiskarna utöva pedikyr på fötterna medan man sträckte ut sig på den vita korallsanden och solade. Vi hade flygande byten på snorkel och cyklop för att titta på färglada fiskar och småhajar och tillbringade resten av tiden i vattenbrynet. Helt ok att liksom ligga på stranden med halva kroppen och sen bara vinkla sig ner i vattnet som en annan säl.......
Man fick bete sig aningens mer sansat och graciöst när vi tog oss  upp till poolen.......och om vi ska fortsätta bo på Sheraton måste nog Ninni skaffa sig ett par guldsandaletter och Lasse ett par hornbågade glasögon att ha på nästippen......vi skulle smälta in lite bättre då tror jag.....
Solnedgången tillbringade vi på Sunset Bar i slutet på Duval Street......en pir ut i vattnet möblerad med färglada möbler och parasoll.......lägg till det en perfekt solnedgång, helt fantastisk Margarita och jordgubbsdrinkar till barnen så är bilden av vår kväll klar.......härligt.
Åjustdetja.....igår blev vi stoppade av polisen utan för Sloppy Joes på Duval Street......."can you put some lights on for me, Sir?"
Nu ska vi se om vi får till refillen till Holidayphone att fungera som det ska......annars får vi väl ta kontakta med deras utomordentliga kundtjänst som brukar kunna trolla med knäna :)

Kommentera inlägget här :