Bye, bye Orlando!

publicerat i Florida 2011;
Nu är vi på resande fot igen.  Gjorde båda Universalparkerna igår. Helfäftigt men barnen är snudd på för små. Vi sicksackade ändå mellan Spiderman och The Simpsons, överlevde Twister, käkade världens godaste hamburgare på Mel´s Diner, drack Butterbeer och köpte bönor i alla smaker, stog öga mot öga med en T-rex i Jurrasic Park och överlevde ett vattenfall som hette duga..... Harry Potter och den förbjudna resan var helt makalöst, knasigt, ofattbart, tokhäftigt coolt! Går inte att beskriva.....det var bland det sjukaste jag har varit med om i bergochdalbaneväg.
Alva och Lasse åkte även The Rip Ride Rocket.....vertikal uppförsbacke, egenvald hög musik i öronen och en rekordloop......å just det ja.....man ska ju ner för den där backen i början oxå.......jag bangade....inofficiellt....officiellt höll jag Casper sällskap......
Imorse var vi på visning av en 2-rumslägenhet i Orlando och käkade gratis frukost. Mycket enkelt sätt att få halva priset på biljetterna till Universal.  Och tro mig. Man vill ha halva priset på dom biljetterna. VI lyckades få till en gratisdag på Seaworld av någon anledning så vi gjorde ett återbesök där idag och gjorde det som var bäst en gång till och det vi missade sist.... Bland annat klappade vi Stingrockor och matade och klappade delfiner. Stingrockorna var oerhört halkigt slemmiga och delfinerna var......helt underbara....... och som att klappa en blöt gummistövel.......

GPS:n programmerades för resa mot Vero Beach och det började bra med vacker solnedgång. Sen gick det över till ett åsk coh regnoväder som närmast kan liknas vid jordens undergång. Har aldrig i hela mitt liv varit med om något liknande. Det åskade och blixtrade konstant mitt över oss trots att vi förflyttade oss ca 10 mil och regnade så att man inte kunde köra snabbare än 50 km/h och bilen började dessutom hosta och protestera över att det var blött på ställen där det inte ska vara blött i en bilmotor, det var ömsom ljust som på dagen när det blixtrade för att sedan bli kolsvart igen.
Nu  är vi installerade Holiday Inn Express i Vero Beach  för en natts sömn och har just ätit riktig amerikansk husmanskost, och då menar jag inte hamburgare och allehanda friterade saker eller pizza utan kycklinggryta med smaksatt ris och kokta grönsaker. Makalöst gott. Detta intogs dessutom till countrymusik i en fantastisk heminrednings/krimskrams/gungstolsförsäljningsbutiksrestaurang vid namn Cracker Barrel. Underbart!
Imorgon drar vi oss mot Fort Lauderdale tror vi.....om det inte ser vääääääldigt trist ut på väderkartan. Då byter vi kust helt enkelt.

Kommentera inlägget här :