Då är sista kvällen i New York slut.
Den har vi tillbringat på Hard Rock Café med mycket trevligt sällskap av Jenny och Johan med respektive svärisar. Visserligen satt svärisarna vid ett eget bord men det var trevligt ändå!
Sen strosade vi sakta från 42:a gatan hem till hotellet på 25:e gatan och insöp de sista timmarna av denna galna men härliga stad.
Visserligen är man ganska mätt på den här staden efter i stort sett två veckor men nog kommer vi tillbaka..... Nu har vi ju gjort allt. Nästa gång kan vi bara njuta!
Dagen i övrigt har bestått av packning och naturligtvis lite shopping.....skor till Lasse och diverse godsaker till Ninni och Isa på Victoria Secrets.....mycket trevlig affär det där.
Vi drog en repa förbi de riktigt snofsiga affärskvarteren oxå men lyckades inte se några kändisar. Däremot åkte vi häst och vagn genom Central Park......hästen hette Dottie och var en han......och ägdes inte av kusken för han var inte irländare......något som naturligtvis är självklart......
Imorgon drar vi vidare.......fyra femtedelar åker till Orlando och en femtedel och cykeln åker hem till Sverige igen.....cykeln kommer ingen att sakna men det kommer att bli rackarns tomt utan Isa.....
Åza

Cykeln bor fn hos Glad......

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress