Långflygning å förvirrad hotellbokning

publicerat i Allmänt, Karibien 2017;

Mycket har vi flugit genom åren.  Många är flygbolagen…..men frågan är om inte Virgin Atlantic hör till typ två av de bästa vi flugit med. Otroligt trevlig långflygning! Ett snabbstopp på St. Lucia för att släppa av hälften av de 450 passagerarna,  byta besättning å sen ett skutt över till Grenada. 30 minutersskuttet till Grenada bjöd på vidunderlig utsikt över alla öar, stora som små, och det var fler än en i sällskapet som tjöt förtjust med näsan tryckt mot fönstret när vi såg stränderna…….
En hysteriskt pass å tullkontrollmed en något märklig användning av pansarglas samt en taxiresa senare hamnade vi på Siesta hotell som på eget bevåg slagit ihop våra två familjers separata bokningar och petat ihop oss i ett rum.  Med 5 sängplatser. Problemet visade sig vara att eftersom namnet Lars är så ovanligt så antog dom att det var samma person. Att Larsarna har olika efternamn spelade liksom ingen roll. Efter 20 minuters utredning av familjeförhållanden och namn med hjälp av teckningar fick Casserstedts helt sonika byta hotel……efter rätt mycket skratt å rätt lite tandagnissel…….för det är ingen idé att gnissla tänder här…..alla bara ler…..
I skrivande stund sitter vi jetlagade på Umbrellas Beach Bar och väntar på maaaaaat …..sen sova innan vi mönstrar på imorgon.

Jo just det. Århundradets komplimang fick Ninni av passkontrollanten som blandade ihop Ninnis pass med Alvas…….

Kommentera inlägget här :