Bequai

publicerat i Allmänt, Karibien 2017;
Bequai
 
Som sagt. När vi klev iland här på Bequai och tog två steg in på Whaleboner så fick vi oss dels en pratstund med seglande familjen Veber…..dels även wifi …..som funkar hela vägen ut på båten!! Gudomligt för alla inblandade på båten. Lunchen intogs under tystnad där det enda som hördes var aviseringspling från sociala medier…….
Efter en god stunds badande vid stranden åkte vi över till Thindra, duschade och njöt av solnedgången på däck med kylda drycker. Gudomligt!
Elise som är vår värdinna är en helt briljant kock. Gårdagen var inget undantag!! Förrätten bestod av sauterade och marinerade rödbetsstavar som serverades med chevre och rostad baguette, till varmrätt biff , hemgjort potatismos, och vitlöksfrästa morötter…….
Eftersom det blev sent igår och vi var uppe ända till kl 22 då blev det sovmorgon till 7.30……
Eftersom vi kommit in i Caribianmode på riktigt har vi gjort mest ingenting idag. Förutom att Lars tömde bankomaten på pengar..å så
 
har vi handlat frukt å badat……å badat……
Sen lunch blev det på Whaleboner och nu njuter vi av kvällsdopp å romdrinkar på Plantation Hotel med världens roligaste kypare som skulle kunna vara Usain Bolts yngre bror.
 
 
Å så blev Casper biten i tån av en krabba så blodvite uppstod. Det händer spännande saker här i Karibien.
Det är lite mankemang med motor/växellåda på Thindra så vi kanske bosätter oss här…..
 
 

Kommentera inlägget här :