Snacka om antiklimax.

publicerat i WPFG 2011 New York;
För oss inne på manhattan, alltså ganska precis vid 25 gatan och Broadway så måste man nog säga att det här pådraget var lite som att ropa vargen kommer och sen blev det ingenting. Den stora orkanen blev som ett vanligt mellandagsväder...regn, dimma och lite blåsigt. Lite som midsommar alltså...fast varmt. New York börjar nu vakna till liv igen och vi ska snart ut och äta. Vår dator har tagit semester så är det någon som har en lösning på 'trådlös Nätverks anslutning saknar giltig ip konfiguration' mottages det tacksamt. Så till dagens lärdomar: vi bor bra på sjätte våningen för bor man högst upp när Irene åker över, då blir det blött i sängen, man ska inte åka hiss när det låter som om nån duschar i hissschaktet och man blir FRUKTANSVÄRT seg om man bara dricker decaff...å så får man ont i tummarna när man bloggar från mobilen. Tjingeling!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bengha:

Köp en nätverkskabel.............

2:a kommentar, skriven , av uhla:

Blött i sängen.....Spännande att höra fortsättningen:)

Kul och följa er på bloggen. Hoppas vädret vänt nu och ni får njuta av en härlig semester.

3:e kommentar, skriven , av Uhla:

Blött i sängen.... Spännande att höra fortsättningen:)Kul att följa er på bloggen. Hoppas vädret vänder nu och ni får njuta av en härlig semester.

4:e kommentar, skriven , av Uhla:

Blött i sängen.... Spännande att höra fortsättningen:)kul att följa er på bloggen. Hoppas vädret vänder nu och ni får en härlig semester.

5:e kommentar, skriven , av Gunilla:

... omstart? :) Avinstallera trådlösa nätverkskortet och starta det igen efter omstart. - kanske?

Kommentera inlägget här :