Att nätet...

publicerat i Florida 2011;
....fungerar halvdant är väl egentligen det enda som är negativt här på Sanibel.
Och det kan man ju faktiskt stå ut med.   Har haft en strand och pooldag idag oxå. Skönt. Åkte över till Captiva, grannön, på tidiga kvällen.....eller grannö och grannö....det skiljer en bro på ca 7 meter emellan öarna...men man får väl anta att det rent geografiskt faktiskt är två öar.
På första stranden till vänster efter bron på Captivasidan bjöds vi på en fantastiskt solnedgång med delfiner plaskande runt omkring......helhäftigt.....då gör det liksom ingenting att det sitter en hög uramerikanare och tokapplåderar när solen väl har försvunnit.....
På önskemål från barnen gjorde vi ett återbesök på Timber.....restaurangen med den fantastiska clamchoudern......vi blev genast hälsade välkomna tillbaka av vår kypare från förra gången.....han konstaterade oxå att vi nu hade en snyggare brunare färg och att det såg ut som att semestern behandlat oss väl.......återigen fantastisk seafood och underbar personal!!
Nu har vi precis bokat de sista 3 hotellnätterna på den här resan.....nästan lite sorgligt....
Imorgon blir det en tur med airboat i Everglades och sen styr vi Zebran mot St Petes beach och The Postcard Inn.....

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Åza:

Kan bara meddela att här är det 13 grader och att det har regnat konstant hela dagen. Har lamporna tända fast det är mitt på dagen!

Kommentera inlägget här :