Bucket Brigade!

publicerat i WPFG 2013 Belfast;
Det blidde tävling idag oxå. Bucket Brigade. Det var ju tänkt att herrarna skulle ställa upp i Muster också men diverse randiga och rutiga orsaker gjorde att det bara blev Bucket Brigade, vilket går ut på följande. Ta fem-sex gubbar som springer fort som en illrar med en stege, reser den mot en hög plattform, klättrar upp och säkrar den med en specialknop, sen sprider ut sig på stegen och nedanför med, om man sitter på stegen, benen intrasslade på ett sinnrikt vis och sen langar vatten i tygpåsar från ett stor bytta på marken uppför stegen och så häller i den i en bytta högst upp på plattformen ända tills en liten boll flyter högst upp i ett rör......äsch....tänk lite fångarna på fortet och kolla på bilden så fattar ni.
 
 
 
Hursomhelst vansinnigt kul att titta på. Muster är oxå kul att titta på. Där ska samma gubbar springa med yxor och slangar och vagnar och koppla ihop och spruta ner en måltavla......enkelt uttryckt.
 
 
 
 
Det är väl ungefär det vi har hunnit med idag faktiskt. Å så mat förstås. På en amerikansk italiensk restaurang vid namn Frankie & Bennys. God mat, bra service och gratis italiensk språkkurs via högtalarna på toaletterna. Bara en sån sak!
 
När vi kom tillbaka till hotellet vid 21:30-tiden frågade vi chefen, Isa alltså, om vi fick vara ute lite längre och det fick vi. Fast vi skulle vara hemma allra, allra senast 22:30....annars var det inte säkert att hon skulle orka vara vaken.
Sagt och gjort. Bäst att passa på. 
Vi knallade över gatan till Crown Liquor Saloon. En pub från 1884 som är i victoriansk stil, vansinnigt utsmyckad och en av Belfasts skatter.. Häftigt helt enkelt..
 
En Belfast Ale fick det bli och en pratstund med en finsk SWAT-polis som hade ett digert förflutet i nordamerikansk hockey och dessutom dagen till ära hade vunnit brons i WPFG-hockey! Kul. 
 
Nu är det godnatt!

Kommentera inlägget här :