SOOOOOOL!

publicerat i WPFG 2013 Belfast;

Igår regnade det åt alla håll och kanter hela dagen ända fram till eftermiddagen men eftersom det var på kvällen vi skulle vara utomhus och kolla på invigningen så var det väl tur att det inte regnade då. Förmiddagen ägnades åt träning och cykelöverlämning och det är inte ofta som man ser en cyklist i landslagkläder cyklandes i en hotelllkorridor men igår hände det.

 
 

 

Innan vi åkte iväg på invigningen så åt vi middag tillsammans alla 53 (?) från Dalarna.
Det var en intressant middag eftersom man inte visste riktigt om man skulle få det man beställt eller något man inte beställt. Men det gör ju inte så mycket så länge man har trevligt.

 

 

 

 Invigningen då? Den var riktigt bra! Faktiskt den bästa av de 4 invigningar som vi har varit med på tror jag. Bra organisation och mycket att titta på, riktigt bra underhållning. Som en OS-invigning, fast i miniatyr!. Naturligtvis var det några obligatoriska småtrista tal men det gjorde inte så mycket. Till och med inmarschen med alla länder var det fart på.

 
 
 Och japp, vi är i Belfast och japp, det är fortfarande oroligheter på en del ställen i stan nästan dagligen men vi har hittills inte märkt av det mer än så här!


Idag vaknade vi till SOOOOOOL och värme! Superhärligt! Medans Lasse och Johan drog iväg för att träna på XC och downhillbanorna tidigt imorse så skulle jag, Isa, Alva, Casper, Jenny och Teo ta oss en liten sovmorgon innan det var dax för shopping. Den tog slut 07:20 när brandlarmet gick! Det visade sig vara ett övningslarm tack och lov. Nu kan man ju tycka att det skulle ha blivit lite fart på brandsoldaterna på hotellet men de första som tittade ut i korridoren var två av oss fruar och Alva med käraste ägodelarna i högsta hugg, 1D-halsduken och nallen. Därefter dyker det upp ett huvud med kommentaren " ja, jag jobbar ju på brandkåren så jag lär väl titta ut!" Moahaha!
Efter lite frukost så tog vi en snabb och solig promenad ner på stan och fyllde kassarna på Primark och magarna på en god grillrestaurang. Soft!
I väntan på att cyklisterna ska komma hem så har vi ägnat oss åt middagslurer och chipsätning och ett 30-sekunderssamtal gör gällande att det kommer hem en sargad cyklist från träningen och nåt om ev inställd Downhilltävling.......fortsättning följer---

Kommentera inlägget här :