Jetlag å invigning.....

publicerat i Allmänt;
Andra dagens morgon.....gårdagen innebar förberedelser för veckan som kommer med registrering och hämtning av credentials sen en fantastiskt god lunch tillsammans med en större del av Borlängegänget.
Med jetlag från h-vetet stressade vi tillbaka till hotellet för att hinna vila nån minut.....så blev det inte. Skobyte och ompackning av ryggsäckar  å så iväg mot Washington DC och invigningsarenan. Alltid spännande att åka buss mot en hållplats man inte vet var den ligger och därefter byta till ett tåg där man inte ens vet hur man gör när man löser biljett.....men.....det brukar som sagt lösa sig. Så oxå denna gång.
 
Väl framme på Stadium Armory eller RF Kennedy- stadium, Washington Redskins förra hemmaarena, delade vi upp oss. Fruar, barn och närmast sörjande in för att sätta sig på publikplats och tävlanden åt ett annat håll för att förbereda sig för inmarch. Vi som gick in fick njuta av genrep av motorcykelparad och flaggpromenader, popcorn, pepsi och hårda plaststolar under två timmar medans de tävlande fick dricka öl i ett partytält med liveunderhållning och härlig stämning. Men vi är inte bittra........inte då.......
 
Invigningen var den sämsta under de åren vi har varit med. Tyvärr. Kunde ha blivit så mycket bättre men när vi gick efter ofantligt många timmar hade de inte kommit igenom alla miljoner tal....... Vad som trots allt var lite häftigt var att Joe Minoso från TV-serien Chicago Fire var med och talade en del och att även Colin Powell, USA:s fd utrikesminister var där och pratade. LIte oklart vilket vi tyckte var häftigast.........
 
Lång hemresa till hotellet med tåg och taxi. Taxiresan var roligast och innebar vilda diskussioner om allt mellan bostadspriser och det allvarliga med när folk inte använder deodorant när dom ska flyga långflygningar tillsammans med den snacksaliga taxichaufför från Turkiet som hade väldigt roligt åt att Lasse i stort sett somnade i framsätet. 
 
Ingen orkade egentligen äta eller ens existera så middagen fick bli proteinkakor och drickyoghurt på hotellrummet. Idag är vi mer i fas med oss själva och tiden och busvädret ute gör att dagen kommer att tillbringas i inomhuspoolen på hotellet och möjligen med lite shopping.
 
Slänger in en salig blandning kort oxå. Somliga talar för sig själva........å man kan väl säga att här finns det riktiga brandbilar å ambulanser, att Teo är ett litet sötsnöre, att Lasse faktiskt även fastnar på kort och att här är det varmt å gött och att det är finfint med fri WiFi.
 
 
....
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :