Lata dagar....

publicerat i Allmänt;
....inte gör vi så mycket på dagarna nu.....nu är det verkligen semester.  De senaste dagarna har ägnats åt sol, bad, lite träning och att vänta på pizza på hotellet.  Pizzaväntan har dock gått överstyr och hotellets restaurang är numera degraderad till enbart frukostrestaurang. På tre pizzabeställningar till lunch har vi sammanlagt väntat ca 3 timmar å andra sidan har vi av den anledningen bara betalat 3 av 8 beställda pizzor.....det är mycket mañana här liksom......
 
 
Häromkvällen gjorde vi ett återbesök på Umbrellas, restaurangen vi åt på den allra första kvällen på Grenada. Maten var lika god å vi var mycket brunare!
 
Igår kväll gick vi några meter utanför hotellet och hittade Le Chateau....en liten restaurang med bra service å riktigt god mat.......dessutom fick de överhettade smågrabbarna varsin ispåse att svalka sig med.....sånt är bra.
 
 
Idag fick vi en längtan ut till havs igen och tog taxibåten till stan för ett marknadsbesök och sightseeing..... båten kördes av en liten enarmad herre som visade sig vara 60 år....efter ett besök på en choklad butik/museum, en promenad genom några stadsdelar, krydd å fruktmarknad, en galleria och över ett gammalt fort så blev det lunch på BB's Crabback.....coolt ställe med en mycket excentrisk lite rund gubbe som kock å ägare. En kändiskock med Oprah som beundrare och hela halva släkten i restaurangen. Frun strök gardiner bredvid vårt bord, barnbarnen trulgrinade i ett hörn och så vidare........men.......helt fenomenalt god mat.  Riktigt, stark och vällagad karibian/creolmat.......å en meny efter vad vi ville ha......."har ni....?" "Nä men det fixar vi ändå!" Sånt gillar vi.......å så fick man skriva på väggarna. Det är oxå kul. Jo just det. Vi hann med ett kort men glatt återseende med James, Élyse å Thindra oxå.....kul!!
 
 
 
Eftermiddagen tillbringades med drinkar i spöregn å Mello på hotellet.  Rätt ok det oxå.....
 
Efter ytterligare en strandpromenad i månsken intogs middagen på The Coconut Beach.......god mat och karibisk väntan på maten.......rätt lång alltså......den kan iförsig också ha berott på det amerikanska sällskapet på 14 personer som beställde 1 minut innan oss......
 
Nu är timmen sen och grabbarna har just tagit ett kvällsdopp till tonerna av covers på enbart trummor och falsksång......nu laddar vi för sista hela dagen i solen. 
 
 

Kommentera inlägget här :