En liten, liten kyrka på ett högt berg å lata dagar på stranden

publicerat i Allmänt, Europa och UngdomsEM 2018;
Har varit lite stiltje på blogg fronten några dagar! Har så mycket att göra liksom. Så håll till god med tre dagar på ett bräde!!
I förrgår var det mulet å lite svalare....26 grader.... så då passade vi på att ta en liten promenad istället för att cykelträna. Inhandlade frukt å provinant på Lidl och strosade i väg.  Målet var den lilla kyrkan eller kapellet högt uppe på berget..... 
efter 4 km promenad längs stranden och genom Riva del Garda började stigningen...... och den hysteriska svettningen....har nog aldrig svettats så mycket av att bara gå. Någonsin! 
 
Jobbig å strapatsfylld promenad uppför men utsikten när man väl var uppe var magnifik och aldrig har väl banan, nektarin å vatten smakat så gott!
Har man gått uppför måste man oxå gå ner och det var många par rejält skakiga, mjölksyriga ben som klev ner på gatan i Riva del Garda. Fyllde på med energi och avslutade promenaden med att tre av galenpannorna hoppade från en bro!Åter vid husbilarna  hade vi avverkat 16,67 km och 886 höjdmeter!
Bättre väder igår och efter mammornas raska morgonpromenad intog vi stranden!  Såååå skönt.  33 grader i luften å 26 i Gardasjöns turkosa vatten.....Casper och Hugo tog elcyklarna på en liten vända på 4 mil och 2400 höjdmeter medans vi andra slappade innan dom också anslöt för sol å bad 
......å så lite mer brohoppning med Hedrens förstås. En träningsrunda å så middag å sällskapsspel innan godnatt. 


Idag var det morgonträning på programmet och medans Lasse motionerade tävlingscyklisterna i församlingen tog Ninni och Anna en tur på elcyklarna runt det hästskoformade berget i Nago och upp till den lilla bergsbyn Pregasina. Galet kul!


Ikväll blir det middag med hela svenskgänget här i Torbole. Familjerna Casserstedt, Sandin, Hedre'n, Örnborg å Wallin!

Kommentera inlägget här :