Framme!!
Tidig uppstigning igår gjorde att vi fick ett riktigt bra utgångsläge ur trängselsynpunkt vid besöket på Kehlsteinhus, Hitlers Örnnäste. Mäktigt å lite otäckt att veta att den där galna människan har suttit där och planerat alla otäcka saker. Vacker utsikt var det likafullt!










Uppfärden till Kehlsteinhaus med husbilen var lika.  Mäktig och lite otäck. 24 % lutning på blöt vägbana med hjulspinn.....huuuuu.....å så vet man att man ska ner igen. Tack å lov för hillhold i bilen.


Efter besöket på Örnnästet styrde vi nosen mot Italien via en wienerschnitzel i Schneizelreuth.


Strax efter 19 och efter Brennerpasset, äppelodlingar och en liten rondellfelkörning hämtade vi upp Anna i en annan rondell för guidning till ställplatsen Camperstop Torbole vid Gardasjön. 

Nu väntar en efterlängtad vecka med  bad, cykelträning, skratt å gött häng med Sandins. Vi började på bästa sätt med pizza! Alla var fantastiskt goda men Caspers var mest intressant.  Eftersom han inte äter ost å inte vill ha det på pizzan var det tydligen synd om honom och det åtgärdar man tydligen bäst genom att slänga på......hmmm....vita bönor!! Gott men konstigt!
Lördagen har ägnats åt sol å bad  i Gardasjön, 24 grader i vattnet å helt gudomligt skönt! Lite träning blev det oxå å så mysmiddag på det.......nu godnatt!!









Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress