14-årsfirande å lata dagar!
Har semester i kubik å gör inte så himla  mycket alls. Förutom att sola, bada, skratta å prata om allt mellan himmel å jord, både knasigt å allvarligt.  Som semester ska vara när den är som bäst!
Idag har vi firat Casper som fyller 14! Presenter å sång å sen över till familjen Sandin för överraskningspannkaksfrukost! 




Gott och väääääääldigt uppskattat. Deas pannkakor är fiiiinfina!! 

Är man i Torbole så bör dagen ägnas åt strandhäng å massor med bad, dyk från klippor,  siesta på stranden för att avsluta med diverse träning. 
  Casper, Alva, Hugo å Lasse åkte på en 2 milsvända som skulle tagit 4 timmar för en motionär, borde tagit mycket, mycket kortare tid för dessa ungdomselitcyklister å Lasse men  resulterade i 3 timmars cyklande,  fruktätande och labyrint letande! 4 duktigt trötta cyklister som kom hem kan jag säga trots intag av både äpplen,  kiwi, plommon å majs. 
 Anna och Ninni promenerade raskt å babblandes bland olivträd och vinrankor och Albin och Dea stadscyklade å provsmakade glass inför kvällen. 
Dusch å tillfixning samt förmaningar om att inte gå på restaurang i badshorts samt föralldel en skvätt Prosecco till damerna innan en kort promenad till kvällens restaurang.  Egen matsal, god mat å så stängde vi stället å rullade vidare mot gelaterian..... ingen orkade egentligen men vem kan säga nej till italiensk glass?!





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress