Hej å hå....

publicerat i Florida 2011;
....två parker på en dag....
Magic Kingdom och Epcot på en och samma dag var fullt möjligt men jääääääättejobbigt å kul å jätteamerikanskt supertrevligt sockersött...... Eller för att citera något av barnen...kommer inte ihåg vilket faktiskt...."vilka knasiga regler och lagar dom har här...får man inte upptäcka själv ifall något är lite farligt eller gör ont om man ramlar?"
Hursomhaver så har det varit en helt fantastisk dag. Först vaknade vi runt 06.00 och fick kontakt med Isaflisen som landat hemma hos mamma i Romme.....skönt....då kunde man slappna av.
Shuttlebus till Magic Kingdom och väntan i gassande sol och runt 30 grader innan vi kom med färjan över pölen och kunde börja vår resa i kungadömet. Vi startade faktiskt med att äta lunch och mitt i hamburgaren kom borgmästaren in och utnämnde Alva och Casper till juniorMayors över MainStreet USA......inte illa för att komma från Gustafs....
Det var bergochdalbanor hit och dit och Alva och jag, Ninni alltså, hittade favoriten. SpaceMountain. En bergochdalbanan som bitvis rusar fram  i absolut beckmörker. Så hysteriskt kul!!! Vi åkte en som hela familjen tyckte var hysteriskt kul oxå.....och då filmade Lasse.....fast det blev lite fel....ca 20 sekunder från botten av vagnen.....jättehäftigt. Fast man hör att vi skriker!
Sen kom regnet.....å som det regnade...fast det gjorde inte så mycket...vi hade regnkläder med oss och killen i fotouthämtningsbåset tyckte att det var hysteriskt roligt....."ni måste komma från Norge eller nånstans där det alltid regnar så förberedda som ni är!"
Nu nästa uppdrag i parkvärlden!
Epcot!
Där hann vi med att åka i 2,4G vid rymdkapseluppskjutningen och göra en hyfsad landning på Mars, testköra en bil från GM i över hundra knyck bland annat.
Nu är det over and out från Orlando kan jag meddela.
Imorgon Seaworld eller Universal studios.....vilket har vi inte riktigt bestämt!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alice:

Avundsjuk ......... ♥

2:a kommentar, skriven , av Åza:

Toppen! Fortsätt att ha det så kul!

Kommentera inlägget här :