Här händer det grejor. ..

publicerat i Allmänt, Europa och UngdomsEM 2018;
De senaste dagarna har vi maxat semesterupplevelsen i Torbole för att suga ut mesta möjliga av sol, bad å värme. Cykelträning har varvats med strandhäng och skratt, SUP-paddling både i höga vågor å på spegelblank sjö, sena middagar i glada vänners lag...... sköna dagar helt enkelt. 


 Det har för all del även hoppats lite mer från bron.....såklart.....


Vi avslutade med en helt fantastisk pizzamiddag på stranden i lördags.  
En kväll alla kommer att spara i måbraminnet och leva på länge,  länge!


Enda smolket i bägaren var att  stranden stängdes i fredagskväll pga en misstänkt drunkning.  Vi fick uppleva en otroligt effektiv räddningsinsats av italienska livräddare, ambulans, räddningstjänst, polis och dykare från sjöräddningen som släpptes ner med helikopter. Insatsen avslutades på lördag förmiddag utan resultat och det har nämnts i medier att det möjligen var falskt alarm. Oavsett vilket fick vi oss alla en tankeställare och det badades med mer eftertanke under lördagen.


Igår,  söndag, lämnade Casserstedt å Fagerberg Torbole och styrde nosen mot Pila de Aosta. Vägen dit gick via Milano med tillhörande köer i vägtullarna och världens minsta kaffe "to-go"...... Vägen upp var både brant å kurvig men det känns rätt ok när man somnar och vaknar på 1800 m.ö.h med utsikt över Mont Blanc. 


I sedvanlig ordning är det kaos på den sluttande husbilsparkeringen. Vi får nog ev. ström idag och det är bara varmt vatten i duschen på tävlingsdagarna men va tusan gör det egentligen? 
Just nu försöker vi vänja oss vid höjden och banan inspekteras,  analyseras och rullas igenom......på onsdag är det dax.

Kommentera inlägget här :